Anlita ett transportföretag i Jönköping

När din egen bil inte längre räcker till att transportera föremål kan det vara bra att anlita ett transportföretag. Ett transportföretag i Jönköping som heter Sävsjö Transport kan hjälpa dig med mycket, oavsett vad det är du behöver transportera. De kan hjälpa dig att transportera hus, kyl- och frysvaror och massa annat. Det är bara att ta kontakt med företaget och höra om de kan uppfylla just dina transportbehov. Sävsjö Transport arbetar ständigt med att uppnå olika miljömål och kunna minska miljöpåverkan för sina transporter och att samtidigt kunna hålla hög kvalité. När de byter till nya fordon ser de till att de nya fordonen har så liten miljöpåverkan som möjligt. Att kunna uppnå kunders behov och önskemål är något Sävsjö Transport alltid satsar högt på. För att ta reda på mer om Sävsjö Transport kan du besöka deras hemsida på www.savsjotrp.se.

Fakta om Sävsjö Transport

Sävsjö Transport AB grundades år 1985 och har nästan trettio år på nacken. Detta betyder att de har mycket erfarenhet och vet vad just du som kund behöver. Bolaget grundades då de köpte upp Ragnvalds Åkeri AB och senare även Brogårds Åkeri AB. Från 1985 till 2003 körde de transporter för Bilspedition och Schenker men är idag självständiga och kan köra vilka transporter de vill. Sävsjö Transport är ett företag med flera dotterbolag och de har tillsammans ett åttiotal egna bilar av olika slag, samt flera släpvagnar.

Två bilar är utrustade med kran och de kan användas till transportering av stora föremål som kan vara svåra att transportera från bilen till en plats på ett annat sätt. Sävsjö Transport har 136 anställda varav 122 chaufförer och 14 tjänstemän. En stor del av Sävsjö Transports verksamhet utgår från kunder på Småländska höglandet men de har ett brett kundnät över hela Sverige som de servar med olika transporttjänster.